Tiada en Roelof Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Wij organiseren » Jubileumuitje Texel

Jubileumuitje op Texel organiseren?

Met WadEvents wordt het een groot succes!

Jubileumuitje Texel

Genieten van het eilandleven op Texel!


Corporate Festival op Texel

Vele bedrijven houden het op een feest wanneer er een jubileum te vieren is. Echter is er naast een feest nog een andere mogelijkheid om een jubileum te vieren en dit is breder dan een feest, namelijk een uitje. Dit uitje is niet zomaar een dagje weg naar de dichtstbijzijnde dierentuin, nee een echt uitje biedt meer. Hier komt een prachtig Waddeneiland als Texel helemaal van pas. Een korte overtocht maar tóch echt even weg. U kunt zelfs in één dag op en neer, wat Texel uitermate geschikt maakt voor groepen die willen uitwaaien en ‘s avond weer in hun eigen bed willen slapen.

Wat maakt Texel zo geschikt voor een jubileumuitje?

Texel is grootste van de Waddeneilanden maar heeft ook de kortste reistijd. U kunt in de ochtend die kant op, een hele dag genieten van alles wat Texel te bieden heeft en in de avond weer heerlijk thuis zijn. Dat dit mogelijk is, is voor veel opdrachtgevers de reden om voor Texel te kiezen voor jubileumuitjes die wat compacter in tijd zitten. Toch is Texel ook uitermate geschikt wanneer u juist op zoek bent naar een locatie waar u wat langer kunt verblijven. Als grootste Waddeneiland heeft het namelijk ontzettend veel leuke en verassende accommodaties om te verblijven. Denk aan het slapen in een Mongoolse Yurt of in een schattig boshuisje omringd door een fantastische groene omgeving.

Vrijblijvend contact opnemen

WadEvents in beeld

Benieuwd naar de mogelijkheden van een jubileumuitje op Texel?


Team WadEvents

Waarom WadEvents voor uw jubileumuitje op Texel?

Groepen van 500 personen, groepen van 10 personen, wij draaien nergens onze hand voor om. Juist omdat wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben in het organiseren van jubileumuitjes op Texel zijn we elk scenario al wel een keer tegengekomen. Noodsituaties, last minute wijzigingen, maar ook onverwacht slecht weer. Juist voor al deze omstandigheden hebben wij altijd een plan paraat en kunnen we ook die zorg bij u uit handen nemen. We gaan er zeer prat op dat wij een full-service evenementenbureau zijn en dit betekent voor ons dat wij het jubileumuitje geheel voor u verzorgen, van A tot Z. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend contact opnemen

Zij gingen u voor

Uw jubileumuitje op Texel? Diverse kleine en grote organisaties gingen u voor.


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180