Tiada en Roelof Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Activiteiten op Texel » Bezoek het natuurgebied De Slufter

Bezoek natuurgebied De Slufter

Zeehonden, konikpaarden, veldleeuwerikken en eidereenden en meer...

Ontdek Nationaal Park Duinen van Texel

Er is genoeg te zien op De Slufter


Kleurige heidevelden, bijzondere kwelders, natte duinvalleien, droge duinen, loof- en dennenbos, uitgestrekte stranden...

Meer leren over de natuur op Texel tijdens uw zakelijk event? Combineer dan uw uitje met een bezoek aan natuurgebied De Slufter op Texel. Dit unieke natuurgebied is onderdeel van het Nationaal Park Duinen van Texel.

Een personeelsuitje naar De Slufter

Het wordt een van de hoogtepunten van Texel genoemd. Meer dan een miljoen natuurliefhebbers bezoeken per jaar dit gebied vanwege het oogverblindende uitzicht en de rijke flora en fauna. Bij WadEvents weten we hoe mooi dit gebied is en raden we het ook zeker aan om te combineren met uw personeelsuitje naar Texel. Ook wanneer u geen grote natuurliefhebber bent, is het gebied indrukwekkend om te zien. Zelfs minder mobiele mensen kunnen er komen met een rolstoel of scootmobiel, wat het gebied zeer toegankelijk maakt.

Wat is er te zien tijdens een uitje naar De Slufter op Texel?

Zeehonden, konikpaarden, veldleeuwerikken en eidereenden en meer, er is genoeg te zien op De Slufter. Wilt u zelf het gebied verkennen of liever mee met een excursie met een boswachter? Beide is zeer goed mogelijk. Tijdens een excursie met een boswachter krijgt u en uw groep veel meer mee van de bijzondere flora en fauna die in het gebied te vinden is. We raden dit daarom ook zeker aan. Wie kan u beter wijzen op de bontbekplevier die zich in het gebied thuis voelt? Of vertellen welk plantje de lamsoor is en welke de zeekraal?

Combineer actief met natuur tijdens uw teambuilding op Texel

Texel is het perfecte eiland voor de leukste strandactiviteiten en sportieve ondernemingen. U wilt natuurlijk uw werknemers een gevarieerd programma aanbieden. Combineer daarom mountainbiken, boogschieten, blokarten of beachgolfen met een bezoek aan dit prachtige natuurgebied. Zo kunnen ze thuis vertellen dat ze ook écht alles van Texel hebben gezien. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Let op! Bezoek aan natuurgebied De Slufter is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180