Dagarrangement op Texel

Ontdek het prachtige Texel

Het ‘Ontdek Texel’ arrangement is een programma waarbij u en uw gezelschap de unieke schoonheid en de eigenheid van Texel gaan ontdekken. Hieronder vindt u een dagplanning:

Uw avontuur begint in Den Helder, waar u aan boord gaat van de veerboot naar Texel. Na aankomst op het eiland wordt uw groep verwelkomd met koffie en typisch Texels gebak. Vervolgens begint de uitdagende Fiets-GPS Challenge, waarbij u in kleine groepen het eiland verkent. U fietst langs verschillende waypoints, waarbij u vragen beantwoordt en opdrachten uitvoert, waarmee u de mooiste plekjes van Texel ontdekt.

Een heerlijke lunch wacht op u op een unieke locatie, bijvoorbeeld in een strandpaviljoen of in de natuurlijke omgeving van het eiland. Na de lunch gaat u verder met de GPS Challenge, met een mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de lokale bezienswaardigheden.

In de middag kiest u uit een reeks activiteiten, zoals zeilen, strandzeilen, of een begeleide natuurwandeling. De dag wordt afgesloten met een ontspannen samenzijn in een lokale strandtent, waarbij u kunt genieten van lokale lekkernijen en boeiende verhalen over Texel.

Het arrangement omvat de organisatie van het programma, professionele begeleiding, alle activiteiten en het gebruik van benodigde materialen. De prijs van dit arrangement begint vanaf €135 per persoon, exclusief BTW en drankjes.

Dit eendaagse “Ontdek Texel” arrangement is de ideale keuze voor teams die op zoek zijn naar een mix van avontuur, cultuur en natuur, allemaal binnen de tijdspanne van één dag. Het biedt een unieke kans om Texel op een interactieve en leuke manier te verkennen, terwijl het teamverband versterkt wordt.

Globaal programma:

07.45 uur: Verzamelen bij de veerbootterminal in Den Helder.
08.15 uur: Vertrek van de veerboot naar Texel.
08.45 uur: Ontvangst op Texel met koffie en Texels gebak in een lokaal restaurant.
10.00 uur: Start van de Fiets-GPS Challenge. In kleine groepjes gaat u met de fiets het eiland verkennen, waarbij u bij diverse waypoints opdrachten uitvoert en vragen beantwoordt. Ontdek hierbij de prachtige natuurgebieden, stranden en charmante dorpen van Texel.
12.00 uur: Lunch in een sfeervolle locatie op Texel, zoals een strandpaviljoen of in de duinen.
13.00 uur: Vervolg van de Fiets-GPS Challenge, eventueel met een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden van Texel.
14.00 uur: Start van de middagactiviteiten. Keuze uit verschillende opties zoals zeilen, strandzeilen of een natuurwandeling met een gids.
15.30 uur: Afsluiting met een hapje en een drankje in een lokale strandtent, waarbij een Texelse verhalenverteller jullie zal boeien met verhalen over het eiland.
16.30 uur: Inschepen voor de terugreis naar Den Helder.
17.00 uur: Vertrek van de veerboot naar Den Helder.
17.45 uur: Aankomst in Den Helder.

Inbegrepen in het ‘Ontdek Texel’ arrangement:

  • Organisatie en uitvoering van het programma.
  • Begeleiding en instructie door ervaren begeleiders.
  • Alle activiteiten en gebruik van materiaal.
  • Vervoer naar en van Texel.
  • Coördinatie van het evenement (voorbereiding, uitvoering en nazorg).

Optioneel: Diner in Den Helder na aankomst van de boot (tegen meerprijs).

Niet inbegrepen: Drankjes en BTW.

Prijs: Vanaf €135,- per persoon.

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma en kan aangepast worden aan uw wensen en de beschikbaarheid van activiteiten en faciliteiten op Texel.