Tiada en Roelof Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Activiteiten op Texel » Golfclinic op Texel

Golfclinic Texel

Een birdie tijdens uw uitje op Texel?

Golfclinic op Texel

Golf in de prachtige Texelse natuur. Voor de beginnende en geoefende golfer.


Golfclinic op Texel

Golf in de prachtige Texelse natuur

Een golfclinic op Texel: gezellig en geïnspireerd kennismaken met de golfsport. Een Pro (golfinstructeur) leert u de basistechnieken van het golfen, waarna u op de (overdekte) driving range kunt oefenen. Aansluitend maakt u een ronde over de Par 3 oefenbaan. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden.

Golfclinic op Texel op golfbaan ‘De Texelse’

Een golfclinic op Texel wordt gegeven op de prachtige golfbaan ‘De Texelse’. Gelegen aan de noordzijde van Texel is het een bijzondere golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. Geïnspireerd door de fameuze Engelse golfbanen: de zogenaamde ‘links courses’. De geoefende golfer kan zijn hart ophalen op de 18 holes Par 72-baan met uitdagende hindernissen. Voor beginnende golfers zijn er vele mogelijkheden waaronder een deels overkapte driving range.

Een birdie tijdens uw uitje op Texel?

Maak kennis met golftermen en de sfeer van deze unieke sport tijdens een golfclinic op Texel. Gebruik de chipping green, kijk uit voor een hook of een slice, vergeet de tee niet mee te nemen, oefen uw swing of scoor een bogey. Golf: een unieke sport die u prachtig op Texel kunt beoefenen. Wanneer maakt u een ‘hole in one’?

Let op! Golfclinic is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180