Tiada en Roelof Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Activiteiten op Texel » Brandingraften op Texel

Brandingraften op Texel

Brandingraften is de ultieme teamwork activiteit

Brandingraften op Texel

Brandingraften op Texel. Alleen voor bikkels.


Brandingraften op Texel

Brandingraften op Texel is een spectaculaire activiteit waarvan iedereen een zoute smaak in de mond krijgt. Brandingraften is de “strijd” met de witgekopte golven van de Noordzee boven Texel. Brandingraften is ultiem teamwork: alleen door de gezamenlijke en gecoördineerde krachtsinspanning krijg je het raft door de branding van Texel heen.

Brandingraften op Texel. De mens en de zee.

Brandingraften op Texel begint met een gedegen instructie, veiligheid staat voorop bij Wadevents. In zijn uitleg vertelt de instructeur over de stroming, weersomstandigheden en peddeltechnieken die nodig zijn om de branding van Texel te bedwingen. Na deze uitgebreide instructie wordt u “te water gelaten” en kan het teamwork beginnen.

Veiligheid voorop

Bij het brandingraften op Texel is een kledingset met wetsuit, zwemvest en helm inbegrepen. Om uw veiligheid te garanderen vaart er in het raft een instructeur mee die de branding van Texel op zijn duimpje kent. Peddel als team strak en in de juiste slag, anders zet de eerste golf u zo weer terug op het strand! Brandingraften op Texel kan, vanwege de watertemperatuur, uitsluitend uitgevoerd worden in de maanden april tot en met oktober. Wanneer mogen we u te water laten?

Let op! Brandingraften is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180