Tiada en Roelof Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Activiteiten op Texel » Mountainbiken op Texel

Mountainbiken tijdens uw personeelsuitje op Texel

Een sportieve ervaring. Mountainbiken door de prachtige bossen en duingebieden van Texel.

Mountainbiken op Texel


Verken met collega’s meer dan 100km aan ATB-routes.

Texel heeft prachtige bossen en gebieden die perfect zijn om door te mountainbiken. Met 100 km aan ATB-route kunnen zelfs de meest ervaren mountainbikers hun hart ophalen op Texel. Afwisselend door bosgebied en de duinen is mountainbiken de ultieme manier om het eiland te verkennen tijdens uw bedrijfsuitje.

Mountainbiken op Texel

Met een klein groepje haalt u uw fiets op en een helm. De route is al uitgestippeld voor precies een uur langs de mooiste gebieden, met als eindpunt de locatie voor de lunch. Zo kunt u gelijk uitrusten en weer kracht opbouwen met een heerlijk broodje. Mountainbiken tijdens uw incentive is de ideale manier om ontspanning te combineren met actief bezig zijn. Bovendien leert u Texel vanaf een hele andere kant kennen.

Via WadEvents uw personeelsuitje met mountainbiken op Texel

Juist omdat WadEvents de organisatie uit handen neemt, is mountainbiken op Texel een perfecte activiteit om aan te bieden tijdens uw personeelsuitje. Wij kunnen dit combineren met een prachtige wandeltocht door Nationaal Park De Slufter of uw werknemers zelf laten kiezen of ze voor een actievere of rustigere bezigheid gaan. Wij regelen het materiaal, de route en zorgen ervoor dat iedereen de juiste informatie heeft. Zo hoeven u en uw werknemers alleen maar te genieten van al het moois wat Texel te bieden heeft.

Wat kunt u verwachten tijdens uw mountainbiketocht op Texel?

Het fijne aan het werken met WadEvents is dat alles volgens uw wensen kan worden samengesteld. Heeft u een bepaalde route in gedachten? Of een specifieke groepsgrootte? Wilt u het mountainbiken combineren met diverse opdrachten? Alles is in overleg mogelijk en met onze kennis van Texel kunnen wij altijd in passend maatwerk en advies voorzien. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Let op! Mountainbiken is enkel te boeken bij een bedrijfsuitje op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180