Tiada en Roelof Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Activiteiten op Texel » Bierbrouwerij op Texel

Bezoek een bierbrouwerij

Ontdek hoe Texelse bieren worden gebrouwen.

Ervaar de Texelse Bierbrouwerij

Waar gebrouwen wordt met authentiek Texelse gerst


De brouwmeesters van de Texelse Bierbrouwerij brouwen sinds 1999 hun bijzondere bieren...

Bezoek een bierbrouwerij tijdens uw personeelsuitje op Texel. Combineer de charme van Texel met een leuke en lekkere activiteit en kijk hoe uw favoriete biertje wordt gebrouwen! De zilte lucht, rijke grond en eilander koppigheid maken de Texelse bieren uniek. Er zijn verschillende bierbrouwerijen op Texel en elk van hen creëert een nét ander biertje. Combineer daarom uw bedrijfsuitje met een rondleiding bij een van de bierbrouwerijen op het eiland. Zo krijgt u een uniek inkijkje in het brouwproces van uw favoriete biertje en maakt u kennis met echte Texelse ondernemers met passie voor hun vak.

Mogelijkheden voor een bierbrouwerij tour op Texel

Een rondleiding bij een bierbrouwerij op Texel is een geweldige activiteit voor uw bedrijfsuitje, ongeacht het weer. Ook als u geen bierliefhebber bent, is het brouwproces fascinerend om te zien. De enthousiaste ondernemers maken de ervaring nog leuker. Wilt u een rondleiding met of zonder proeverij? Of wilt u naast een bierproeverij ook genieten van lokale eilander gerechtjes? Er zijn genoeg mogelijkheden!

Uw personeelsuitje gecombineerd met een bezoek aan de bierbrouwerij op Texel

Een gevarieerd programma maakt uw personeelsuitje tot een succes. Door strandactiviteiten te combineren met een bezoek aan een brouwerij, biedt u een afwisselend programma. U kunt zelf aangeven welke brouwerij u het leukst vindt om te bezoeken en hoe u het bezoek wilt regelen. Het opsplitsen in kleine groepjes om de brouwerij te bezoeken tijdens uw bedrijfsuitje is ook goed te regelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Let op! Bezoek aan een bierbrouwerij is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180