Tiada en Roelof Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Wij organiseren » Bedrijfsfeest Texel

Bedrijfsfeest op Texel

De perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest Texel

Een geslaagd bedrijfsfeest op Texel!


Samen eten en proosten op bedrijfsfeest

Texel is wellicht bekend bij u door het lekker biertje Skuumkoppe of de heerlijk lokaal gemaakte kazen. Maar wist u dat Texel ook de perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest is? Voor een uniek evenement biedt Texel alles wat u zoekt. De overtocht duurt slechts 20 minuten, en eenmaal op het eiland is verplaatsen een fluite van een cent met solexbrommers, scooters, e-bikes, fietsen, of zelfs de bus. Zo kunt u uw tijd op Texel optimaal benutten en het bedrijfsfeest combineren met leuke sportieve activiteiten.

Een geslaagd bedrijfsfeest op Texel met WadEvents

Of u nu een themafeest wenst of een bedrijfsfeest wilt combineren met een optreden van een bekende Nederlandse artiest, bij WadEvents is alles mogelijk. We ontwikkelen zelfs nieuwe concepten en denken actief met u mee om het evenementen af te stemmen op uw bedrijfscultuur en doelstellingen. Staat de gewenste activiteit niet op onze website? Heeft u specifieke ideeën? Laat het ons weten. Dankzij onze flexibele insteek kunnen we snel aanpassingen doen om aan uw wensen te voldoen.

Vrijblijvend contact opnemen

WadEvents in beeld

Benieuwd naar de mogelijkheden van een bedrijfsuitje op Texel? Bekijk hieronder een impressie!


Dansvloer tijdens bedrijfsfeest

Wat zijn de stappen voor een bedrijfsfeest op Texel?

Het begint bij het eerste contact. Misschien bent u zich al aan het oriënteren en heeft onze website al enkele keren uw aandacht getrokken. Het is belangrijk ons te informeren over w voorkeursdata en het aantal gasten, evenals het budget. Na uw bericht via het contactformulier, e-mail, of telefoon, reageren we binnen 24 uur met aanvullende vragen en advies over de mogelijkheden. We houden rekening met de drukte op Texel door evenementen en festivals. Vervolgens vragen we opties aan en checken we de beschikbaarheid. Mocht iets het budget overstijgen, zoeken we samen naar een geschikt alternatief. Nadat alle informatie aan beide kanten duidelijk is, ontvangt u van ons een offerte waar u enthousiast van wordt, geheel vrijblijvend.

Wat is het resultaat van een bedrijfsfeest op Texel?

Het organiseren van een bedrijfsfeest kan verschillende redenen hebben: het vieren van successen, het motiveren van werknemers of stimuleren van teamwork op de werkvloer. Wat uw reden ook is, een bedrijfsfeest op Texel is de manier om dit te bereiken. Juist door het combineren van het bedrijfsfeest met leuke sportieve elementen en de sfeer van het eiland zal juist een bedrijfsfeest op Texel een succes zijn bij al uw werknemers. Bovendien is een bedrijfsfeest op Texel ideaal voor bedrijfspromotie bij potentiële werknemers. Dit begint al op de boot, mensen delen het prachtige uitzicht op de boot en vervolgens zien al hun vrienden dat ze met uw bedrijf op pad zijn. In plaats van dat er alleen wat foto’s of filmpjes van een avond worden gedeeld, beschikt u nu over een hele dag aan content die wordt gegenereerd door de ambassadeurs van uw organisatie: uw werknemers

Vrijblijvend contact opnemen

Zij gingen u voor

Uw jubileumuitje op Texel? Diverse kleine en grote organisaties gingen u voor.


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180