Tiada en Roelof Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Activiteiten op Texel » Fatbiken op Texel

Fatbiken tijdens uw bedrijfsuitje op Texel

Op de fatbike al het moois van Texel bekijken

Fatbiken op Texel


Fatbiken op Texel: de ultieme manier om het eiland te ontdekken

Texel heeft met zijn bossen, duinen en weilanden een ontzettend divers landschap dat vraagt om ontdekt te worden. Er staat echter, net zoals op de andere eilanden, vaak een frisse wind die u op de fiets aardig tegen kan werken. Daarom bieden wij fatbike tochten aan voor verhuur als onderdeel van uw bedrijfsuitje. Makkelijk, milieuvriendelijk vervoer dat er ook nog eens heel stoer uitziet.

Zonder moeite tijdens uw personeelsuitje genieten van Texel

Met een maximale snelheid van 25 km per uur heeft u voor het huren van een fatbike geen rijbewijs nodig. Daarom is het voor verschillende groepen heel geschikt en hebben ook de mensen zonder conditie de mogelijkheid om al het moois van Texel te zien. Daarnaast hebben we al meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van de leukste incentives voor allerlei bedrijven.

Uniek bedrijfsuitje met het huren van fatbikes op Texel

De beelden van groepen mensen op de fiets kent iedereen. Een fatbike zie je minder vaak voorbij komen. En waarom? Het is een prachtige manier van vervoer die uw bedrijfsuitje net even dat tintje extra geeft. Bovendien is vervoer met een fatbike veel efficiënter dan met de fiets. Niet alleen komen uw werknemers veel frisser aan bij de plek waar ze moeten zijn, ze doen er ook nog veel minder lang over.

Waarom WadEvents voor uw fatbike tocht?

Een incentive op Texel is succesvol wanneer uw medewerkers er nog lang over napraten. Laten wij nou al 15 jaar ervaring hebben met het organiseren van de meest memorabele bedrijfsuitjes. Wij weten als geen ander welke activiteiten leuk te combineren zijn met een fatbike tocht en waar u beslist heen moet op Texel om het meest authentieke eilandgevoel te ervaren. Heeft u nog andere wensen? Neem vooral vrijblijvend contact met ons op!

Let op! Onze fatbiken is enkel te boeken bij een bedrijfsuitje op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180