Tiada en Roelof Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Activiteiten op Texel » Blokarten op Texel

Blokarten op Texel

Dé activiteit tijdens uw event op Texel. Spectaculair, snel en afwisselend.

Blokarten op Texel

Waar wind en strand elkaar ontmoeten.


Blokarten op Texel

Blokarten op Texel is niet voor niets één van onze meest gevraagde activiteiten: spectaculair, snel en afwisselend. Blokarten is de meest spectaculaire manier om u voort te bewegen over het strand van Texel. De wind zorgt voor de snelheid, de zilte zeelucht kruipt in uw neus en het zand en het zoute water spatten in uw gezicht. Een unieke belevenis.

Blokarten op Texel

Blokarten is een kruising tussen kyten, surfen en buggy-rijden. Een blokart bestaat uit een superlicht buggyframe met luchtgevulde banden en een aan het surfen ontleend zeil. Het voorwiel wordt gebruikt om te sturen en u neemt plaats in het zitje dat tussen de achterwielen is geplaatst. Eén hand bedient het zeil en met de andere hand stuurt u. Dát zijn de ingrediënten voor blokarten op Texel. Het eiland is, met de ruimte en alom aanwezige wind de ideale blokart-“spot”.

Blokarten. Dé activiteit tijdens uw event op Texel.

Blokarten op Texel is snelheid, behendigheid en actie! Na een gedegen instructie kunt u al snel gaan rijden over het harde deel van het strand van Texel. Omdat dát deel van het strand alleen bij eb droogvalt is blokarten een getij-afhankelijke sport. Het kan van twee uur vóór en twee uur ná laag water. Deze periode varieert per dag, de getijden zijn bepalend hiervoor.

Omstandigheden

Blokarten is ook enigszins windafhankelijk, het kan bij windkracht 3 tot 6 en het strand moet hard zijn. Bij de juiste omstandigheden haalt u snelheden tot wel 70 kilometer per uur! Mochten de weers- of terrein-omstandigheden ongeschikt zijn, dan bieden wij, afhankelijk van de actuele situatie, een alternatief.

Blokarten op Texel: dé meest spectaculaire manier om het strand te verkennen! Stapt u ook in?

Let op! Blokarten is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180