Tiada en Roelof Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Activiteiten op Texel » Boogschieten op Texel

Boogschieten Texel

Boogschieten op Texel

Boogschieten op Texel. Een uitdagende sport.


Boogschieten op Texel

Een verrassende keuze in een inspirerende omgeving. Boogschieten op Texel is een leuke en voor iedereen geschikte sport. Tevens een sport waarbij wij veel mogelijkheden hebben. U kunt er individueel aan deelnemen maar we kunnen het ook in (groeps-) competitievorm inzetten.

Boogschieten. De sport

In vroeger tijden was de boog een jacht- en oorlogswapen, onmisbaar voor onze voorouders. Boogschieten was van levensbelang om te overleven. Tegenwoordig is boogschieten vooral een sport, maar wel één waarvoor uiterste concentratie nodig is. Boogschieten op Texel is zo bijzonder omdat het in de prachtige natuur van ons eiland plaatsvindt.

Instructie bij het boogschieten op Texel

Met semi-professionele bogen maakt u op kennis met het boogschieten op Texel. Onder begeleiding van een instructeur krijgt u eerst een uitgebreide instructie en wordt de techniek van het boogschieten bijgebracht. De boog wordt vastgehouden met de hand tegenovergesteld aan het dominante oog, meestal is dat het rechter. De boog is naar beneden gericht, u trekt de pees dus met uw rechterhand naar u toe, richt de boog op het doel en schiet!

In de roos

Simpel? Zo lijkt het wel, maar is het niet. Dankzij de goede instructie, absoluut nodig bij het boogschieten, helpen wij u om zo vaak mogelijk de roos te raken. Meestal eindigt het met een echte boogschietcompetitie maar dat hoeft niet. Wij laten het van het totaalprogramma afhangen. Boogschieten op Texel: een spannende concentratiesport in een prachtig décor. Komt u het uitproberen?

Let op! Boogschieten is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180