Tiada en Roelof Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Evenement op maat

Evenement op maat

WadEvents Texel maakt úw evenement op maat. De reis, het verblijf, het programma en de catering.

WadEvents is úw event-organisator

Ieder bedrijf en iedere organisatie heeft andere wensen. WadEvents Texel maakt daarom úw evenement op maat. De reis, het verblijf, het programma en de catering: bij een evenement op maat van WadEvents Texel verwerken wij uw briefing en wensen tot in ieder detail in het programma.

Een evenement op maat op Texel

Ieder evenement op maat van WadEvents Texel heeft een ander doel, gebaseerd op de wensen van onze klanten. De ene keer gaat het om teambuilding of het combineren van bedrijfsculturen. In een ander geval heeft een evenement op maat het doel om uw medewerkers úw waardering te tonen; een incentive. Ons maakt het niet uit: WadEvents Texel maakt maatwerk! Uw doel is onze uitdaging!

Details

Het succes van een evenement op maat zit ’m in de details. Juist daarin onderscheidt WadEvents Texel zich. Van de bootreis naar Texel tot het type catering. Van het (strand-)programma tot de keuze van de logiesaccommodatie en van het slechtweerscenario tot het vervoer op het eiland. Verassend, onderscheidend, punctueel geregeld.

Briefing

Voor de invulling van een evenement op maat is een duidelijke briefing en onderlinge afstemming van belang. De werkwijze van WadEvents Texel is er bij uitstek op gericht om uw evenement op maat aan úw wensen te laten voldoen. Door onze ruime ervaring en onze eilandkennis zijn wij in staat om ervoor te zorgen dat de vooraf geformuleerde doelen worden bereikt.

Van plan naar uitvoering op Texel

Mooie woorden allemaal. Wij willen echter graag de daad bij het woord voegen. Bent u benieuwd hoe wij op basis van uw wensenpatroon uw evenement op maat vormgeven? Neem dan contact met WadEvents Texel. Want wij zijn dé Waddenpartner voor steeds meer bedrijven. Welkom!

Uw reis naar Texel

Gooi de trossen los! De reis naar Texel is gestart!


Veerdienst van en naar Texel

Gooi de trossen los! De Texel-beleving begint wanneer de (veer)boot zich los maakt van de kade in Den Helder: de reis naar Texel is gestart! De navelstreng met uw normale leven is doorgeknipt, het avontuur kan beginnen. De reis naar Texel is niet een noodzakelijk kwaad maar een essentieel onderdeel van ieder eilandprogramma. WadEvents kent alle mogelijkheden voor uw reis naar Texel en regelt het tot in de puntjes!

Planning

Op welke wijze maakt u de reis naar Den Helder? Laat u uw deelnemers met eigen auto’s komen? In dat geval regelen wij parkeerruimte! Of wilt u busvervoer, eventueel zelfs met catering? Geen probleem. Welke keuze u ook maakt: wij zorgen ervoor dat reis ontspannen verloopt. En, om vooraf ook op die vraag antwoord te geven, óók voor laatkomers wordt een passende oplossing gezocht!

Bootreis naar Texel

Er zijn diverse mogelijkheden om de reis naar Texel te maken. Zoals J.J. Slauerhoff schreef: ‘Te varen naar het eiland van geluk’. Dat kan met één van de luxe veerboten van de TESO (Texels eigen stoomboot maatschappij) maar ook met de snelle watertaxi ’t Sop. Of een authentiek bruine vloot zeilschip: zon, zee, wind. Maar ook op de voormalige vissersboot TX10 kunt u (exclusief voor uw gezelschap) inschepen! Belevingstip: wij laten onderweg een rescueboot langszij komen. Uw deelnemers stappen over om een supersnelle vaart over het Wad! Uw reis naar Texel wordt onvergetelijk! Vraag naar de mogelijkheden!

Uw verblijf op Texel

Een essentieel aspect van uw eilandprogramma


Strandhotel op Texel

Een meerdaags programma op Texel. WadEvents kent de mogelijkheden om uw verblijf op Texel onvergetelijk te maken. Afhankelijk van uw wensen, budget en groepssamenstelling zoeken wij een accommodatie die aan de wensen en eisen van úw verblijf op Texel voldoet! Wij weten welke keus we moeten maken.

Logiesaccommodaties op Texel

Wij werken op Texel samen met alle logiesverstrekkers. Wilt u een luxueus strandhotel, direct aan de Noordzee gelegen? Geen probleem! Of wilt u tijdens uw verblijf op Texel liever in een luxueus bungalowpark overnachten? Of in een knus familiehotel, een B&B, in appartementen, bungalows, villa’s, een groepsaccommodatie of in een typisch eilander pension? Wij kennen deze en vele andere mogelijkheden.

Slapen op een schip in de haven van Oudeschild

Verrassend én passend bij de Waddensfeer is om, tijdens uw verblijf op Texel, te overnachten op een ‘bruine vloot’ schip. Authentiek, eilands, nautisch, knus en uniek. Dit schip haalt u uiteraard ook op in Den Helder en zeilt naar de prachtige haven van Oudeschild. Op deze manier combineert u het vervoer en het verblijf. Bij grotere gezelschappen combineren wij meerdere schepen tot een ‘vloot’. Zelfs de heen- of terugreis in regattavorm is dan mogelijk!

WadEvents: de Texel-specialisten

Wij kennen Texel en de andere Waddeneilanden, maken daardoor altijd de juiste keuzes en kunnen u vakkundig adviseren over uw verblijf op Texel en alle andere aspecten van uw eiland-evenement. Neem contact met ons op!

Activiteiten op Texel

Activiteiten in een maatwerk programma


Vliegeren op Texel

WadEvents verzorgt vele activiteiten op Texel als onderdeel van uw totaalprogramma. Sportieve strandactiviteiten, natuurexcursies, activiteiten op het water, teambuilding en vele andere mogelijkheden.

Een greep uit de activiteiten op Texel:

Catering tijdens uw uitje

Van ontbijt tot diner... Van break tot barbecue... Van lunch tot borrel.


Lopend buffet tijdens bedrijfsuitje Texel

De catering op Texel vormt een onmisbaar onderdeel van uw eilandarrangement. Van ontbijt tot diner. Van break tot barbecue. Van lunch tot borrel. Over Texelse drankjes zult u overigens geen klagen hebben. Wat dacht u van een borrel als de Strandwandeling? Een kruidenbitter op basis van rum, kruiden en bittersinaasappel. Of een Texelse Gortbuker, een kruidenbitter? En als iemand niks wil hebben krijgt hij een Texelse NX, een eilanddrankje met een vleugje amandel. Proost!

Catering op een eiland

Op een eiland als Texel gaan zaken anders dan ‘aan de overkant’ (zoals de Texelaars de vaste wal noemen). En dat komt niet persé door de hierboven genoemde Texelse borrels… Een eiland is informeler, minder strak en ongedwongen. Onze programma’s, inclusief de catering op Texel, stralen dat gevoel subtiel uit. Overigens wel degelijk met grote aandacht voor de kwaliteit en met gebruikmaking van eilander producten.

Onderdeel van het programma

Wat is er leuker dan een verrassingslunch op een mooie plek in het bos als onderdeel van een fietstocht? Onze catering op Texel zorgt ter plekke voor een heerlijk lunchbuffet met een variëteit aan lekkernijen Wat dacht u van vers gerookte makreel met een eilander borrel? Geserveerd op een nautische locatie aan de haven en begeleid door sterke verhalen. Maar voor een overheerlijke barbecue, aan het strand, zorgt onze catering op Texel uiteraard ook!

Input

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. De creativiteit, flexibiliteit en mogelijkheden van onze catering op Texel zijn groot. Heeft u wensen en ideeën? Geef ze aan ons door! Wij laten ons graag inspireren door onze klanten en partners! Neem contact met ons op!

Vervoer op het eiland

Fietsen en andere mogelijkheden


Fietsen op Texel

Om meteen met deur in huis te vallen. Vervoer op Texel doe je vooral per fiets. De fiets is hét vervoer-middel op Texel. Per fiets kom je op de mooiste plekjes van het eiland. Een gewone fiets? Een fiets met versnelling? Een oma-fiets, mountainbike, tandem? Geen probleem op Texel!

Fietsen op Texel

Vrijwel al onze groepen gebruiken de fiets als vervoer op Texel. Dat is niet voor niets. Texel is redelijk compact én de prachtige fietspaden voeren u langs de mooiste plekken van het eiland. Het fietspadennet van 140 kilometer biedt variatie genoeg om het eiland optimaal te beleven. U kunt zelfs direct na aankomst van de boot op de fiets stappen! En uw bagage? Daar zorgen wij voor!

Per Solex over Texel

Eigenlijk heten ze Vélosolex maar in Nederland is de naam afgekort tot Solex. Een slim rijwiel met hulpmotor, geproduceerd tussen 1946 en 1988. Een unieke manier voor uw vervoer op Texel. Lekker tuftuffen over het eiland. Nooit tegenwind en veel lol. Een originele manier om Texel te ontdekken.

Andere eilander vervoermiddelen

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden. Van tuktuk tot loopfiets. Van elektrische fiets tot scooter en van buggy tot segway en van huifkar tot touringcar. WadEvents Texel regelt uw vervoer op Texel tot in de puntjes. Wilt u meer weten? Neem contact op!

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180