Tiada en Roelof Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Activiteiten op Texel » Brandingkajakken op Texel

Brandingkajakken Texel

Een unieke ervaring. Enerverend en nat teamwork!

Brandingkajakken op Texel

Brandingkajakken op Texel. Een zoute activiteit.


Leuke activiteiten tijdens je bedrijfsuitje Texel

Brandingkajakken op Texel: droog zult u het niet houden. Want deze sport vormt hét ultieme contact met de zee en het eiland. Maak extra snelheid en surf van de Texelse brandingtoppen af. Een unieke ervaring voor tijdens uw teambuilding event. Enerverend en nat teamwork!

Brandingkajakken op Texel

Met de sit-on-top kajaks die wij gebruiken voor het brandingkajakken op Texel kunt u niet klem komen te zitten in de kajak. Slaat de kajak eventueel om door een verraderlijke golf? Geen probleem! U klimt er zo weer op! Dat maakt het een veilige, maar natte activiteit. Vanwege deze reden krijgt u bij het brandingkayakken op Texel een wetsuit, helm en zwemvesten tot uw beschikking.

Instructie

We beginnen uiteraard met een uitgebreide instructie. Hierin hebben we het over de stroming, weersomstandigheden en peddeltechnieken en andere essentiële informatie die u nodig heeft voor het brandingkajakken op Texel. Dan volgt de kledinguitleg en krijgt u van ons een wetsuit, anorak, reddingsvest en een helm. Zodra iedereen omgekleed is gaan we onder begeleiding het water op.

Omstandigheden

Brandingkajakken tijdens uw personeelsuitje op Texel is mogelijk in de maanden april tot en met oktober. Echter: wanneer de combinatie van windkracht, windrichting (aflandige wind) en golfhoogte zo is dat brandingkajakken niet veilig is, verschuiven we de activiteit of komen we met een alternatief. Ook bij het brandingkajakken op Texel staat bij WadEvents veiligheid voorop. Vaart u mee de branding in?

Let op! Brandingkajakken is enkel te boeken bij een bedrijfsuitje op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180