Tiada en Roelof Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Vergaderen op Texel

Vergaderen op Texel

Texel is uitermate geschikt om te vergaderen

Vergaderen op het strand

Wij zijn WadEvents: de specialist betreffende vergaderen op Texel

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van vergaderingen en andere zakelijke evenementen op het schitterende Texel, staat WadEvents klaar als uw ideale evenementenpartner. Ongeacht uw specifieke wensen of doelstellingen, we stellen altijd een programma samen dat naadloos aansluit bij uw behoeften. Als full-service evenementenbureau ontzorgen wij u volledig. Wij regelen alles, van catering tot vervoer en van de inrichting van vergaderruimtes tot technische ondersteuning. U kunt zich volledig richten op het vergaderen, terwijl wij zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Waarom vergaderen op Texel via WadEvents?

  • Ontvang binnen 48 uur geheel vrijblijvend offerte over vergaderen op Texel op maat.
  • Complete, duidelijke offertes met alle relevante informatie betreffende de vergadering.
  • One stop shopping voor uw vergadering. Wij regelen alles – vervoer, verblijf, catering, programma en begeleiding. U kunt zich volledig concentreren op het vergaderen zelf.

Wij gaan tot het uiterste om jullie vergadering op Texel onvergetelijk te maken!

Vrijblijvend contact opnemen

WadEvents in beeld

Jullie groepsuitje naar Texel? Bekijk de diverse mogelijkheden!


Vergaderen op Texel

Waarom vergaderen op Texel?

Texel biedt een unieke combinatie van een natuurlijke en serene omgeving, die ideaal is voor vergaderen met maximale focus en productiviteit. De rijke flora en fauna van het eiland zorgen voor een inspirerende achtergrond, waardoor het perfect is om creativiteit te stimuleren. Met een echt ‘eilandgevoel’ biedt Texel toch een gemakkelijke bereikbaarheid, wat betekent dat uw reistijd beperkt is en u efficiënt gebruik kunt maken van uw tijd op het eiland.

Wilt u uw vergadering combineren met aanvullende activiteiten? Texel is hiervoor uitermate geschikt. Of het nu gaat om culturele uitstapjes of outdooractiviteiten, er is een breed scala aan opties beschikbaar om uw vergaderen te verrijken. Het eiland is ook ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers, dankzij het uitgebreide netwerk van paden. Dit maakt het makkelijk om tussen verschillende locaties te bewegen en tegelijkertijd van de prachtige natuur te genieten.

Vergaderen op maat op Texel

Of u nu kiest voor een eendaags evenement of een meerdaagse bijeenkomst met vergaderen, WadEvents is er om aan al uw wensen te voldoen en u te adviseren over de beste opties op Texel. Met ons uitgebreide netwerk op het eiland en sterke relaties met lokale ondernemers, kunnen wij net dat extraatje bieden waarnaar u op zoek bent. Heeft u behoefte aan persoonlijk vervoer, of verkent u het eiland liever per fiets? Wij regelen het voor u. Wilt u uw vergadering verrijken met een culinaire verrassing van Texel? Ook daar hebben wij de nodige expertise voor. Als full-service evenementenbureau zijn we van alle markten thuis. Van audiovisueel materiaal tot andere vergaderfaciliteiten, wij weten precies wat nodig is om uw evenement succesvol te maken.

Zij gingen u voor

Een unieke vergadering op Texel? Diverse organisaties gingen u voor.


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180