Vervoer op het eiland

Vervoer op Texel. Fietsen en andere mogelijkheden

Om meteen met deur in huis te vallen. Vervoer op Texel doe je vooral per fiets. De fiets is hét vervoer-middel op Texel. Per fiets kom je op de mooiste plekjes van het eiland. Een gewone fiets? Een fiets met versnelling? Een oma-fiets, mountainbike, tandem? Geen probleem op Texel!

Fietsen op Texel

Vrijwel al onze groepen gebruiken de fiets als vervoer op Texel. Dat is niet voor niets. Texel is redelijk compact én de prachtige fietspaden voeren u langs de mooiste plekken van het eiland. Het fietspadennet van 140 kilometer biedt variatie genoeg om het eiland optimaal te beleven. U kunt zelfs direct na aankomst van de boot op de fiets stappen! En uw bagage? Daar zorgen wij voor!

Per Solex over Texel

Eigenlijk heten ze Vélosolex maar in Nederland is de naam afgekort tot Solex. Een slim rijwiel met hulpmotor, geproduceerd tussen 1946 en 1988. Een unieke manier voor uw vervoer op Texel. Lekker tuftuffen over het eiland. Nooit tegenwind en veel lol. Een originele manier om Texel te ontdekken.

Andere eilander vervoermiddelen

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden. Van tuktuk tot loopfiets. Van elektrische fiets tot scooter en van buggy tot segway en van huifkar tot touringcar. WadEvents Texel regelt uw vervoer op Texel tot in de puntjes. Wilt u meer weten? Neem contact op!