Uw verblijf

Uw verblijf op Texel. Een essentieel aspect van uw eilandprogramma

Een meerdaags programma op Texel. WadEvents kent de mogelijkheden om uw verblijf op Texel onvergetelijk te maken. Afhankelijk van uw wensen, budget en groepssamenstelling zoeken wij een accommodatie die aan de wensen en eisen van úw verblijf op Texel voldoet! Wij weten welke keus we moeten maken.

Logiesaccommodaties op Texel

Wij werken op Texel samen met alle logiesverstrekkers. Wilt u een luxueus strandhotel, direct aan de Noordzee gelegen? Geen probleem! Of wilt u tijdens uw verblijf op Texel liever in een luxueus bungalowpark overnachten? Of in een knus familiehotel, een B&B, in appartementen, bungalows, villa’s, een groepsaccommodatie of in een typisch eilander pension? Wij kennen deze en vele andere mogelijkheden.

Slapen op een schip in de haven van Oudeschild

Verrassend én passend bij de Waddensfeer is om, tijdens uw verblijf op Texel, te overnachten op een ‘bruine vloot’ schip. Authentiek, eilands, nautisch, knus en uniek. Dit schip haalt u uiteraard ook op in Den Helder en zeilt naar de prachtige haven van Oudeschild. Op deze manier combineert u het vervoer en het verblijf. Bij grotere gezelschappen combineren wij meerdere schepen tot een ‘vloot’. Zelfs de heen- of terugreis in regattavorm is dan mogelijk!

WadEvents: de Texel-specialisten

Wij kennen Texel en de andere Waddeneilanden, maken daardoor altijd de juiste keuzes en kunnen u vakkundig adviseren over uw verblijf op Texel en alle andere aspecten van uw eiland-evenement. Neem contact met ons op!