Uw reis naar Texel

Uw reis naar Texel. Onderdeel van ieder eilandprogramma

Gooi de trossen los! De Texel-beleving begint wanneer de (veer)boot zich los maakt van de kade in Den Helder: de reis naar Texel is gestart! De navelstreng met uw normale leven is doorgeknipt, het avontuur kan beginnen. De reis naar Texel is niet een noodzakelijk kwaad maar een essentieel onderdeel van ieder eilandprogramma. WadEvents kent alle mogelijkheden voor uw reis naar Texel en regelt het tot in de puntjes!

Planning

Op welke wijze maakt u de reis naar Den Helder? Laat u uw deelnemers met eigen auto’s komen? In dat geval regelen wij parkeerruimte! Of wilt u busvervoer, eventueel zelfs met catering? Geen probleem. Welke keuze u ook maakt: wij zorgen ervoor dat reis ontspannen verloopt. En, om vooraf ook op die vraag antwoord te geven, óók voor laatkomers wordt een passende oplossing gezocht!

Bootreis naar Texel

Er zijn diverse mogelijkheden om de reis naar Texel te maken. Zoals J.J. Slauerhoff schreef: ‘Te varen naar het eiland van geluk’. Dat kan met één van de luxe veerboten van de TESO (Texels eigen stoomboot maatschappij) maar ook met de snelle watertaxi ’t Sop. Of een authentiek bruine vloot zeilschip: zon, zee, wind. Maar ook op de voormalige vissersboot TX10 kunt u (exclusief voor uw gezelschap) inschepen! Belevingstip: wij laten onderweg een rescueboot langszij komen. Uw deelnemers stappen over om een supersnelle vaart over het Wad! Uw reis naar Texel wordt onvergetelijk! Vraag naar de mogelijkheden!