Maatwerk

Activiteiten in een maatwerk programma

WadEvents maakt maatwerk-programma’s. Uw wensen en input bepalen welke keuze wij maken qua vervoer, verblijf, catering en activiteiten op Texel. De combinatie van alle factoren, de som der delen, bepaalt het succes van uw eilandarrangement.

Maatwerk op Texel

Wij onderscheiden ons omdat we de mogelijkheden van het eiland kennen. Wij maken daardoor de keuzes die passen bij de wensen die u ons in de briefing heeft aangegeven. Maatwerk wil zeggen dat wij kijken welke logiesaccommodatie bij uw past. Maar ook welke activiteiten we kiezen, hoe we het vervoer (van en naar Texel maar ook op het eiland) regelen, waar we de lunches, diners en andere cateringmomenten laten plaatsvinden en wat er geserveerd wordt.

Maatwerkbegeleiding

Onze programma’s hebben een hoge servicegraad. Wij nemen u al het werk uit handen. Daarmee onderscheidt WadEvents zich. We regelen het totale programma en alle bijbehorende details, van vertrek tot aankomst. Dit wordt geregeld in nauwe samenwerking tussen ons kantoor en de projectbegeleiding ter plekke. Bij maatwerk hoort ook welke begeleider wij op Texel koppelen aan uw gezelschap. Want zij of hij is uw aanspreekpunt tijdens uw verblijf op Texel. Uw maatwerkarrangement samenstellen? Bel of mail ons!