Catering tijdens uw uitje

Catering op Texel. Omdat ieder onderdeel van uw programma moet kloppen.

De catering op Texel vormt een onmisbaar onderdeel van uw eilandarrangement. Van ontbijt tot diner. Van break tot barbecue. Van lunch tot borrel. Over Texelse drankjes zult u overigens geen klagen hebben. Wat dacht u van een borrel als de Strandwandeling? Een kruidenbitter op basis van rum, kruiden en bittersinaasappel. Of een Texelse Gortbuker, een kruidenbitter? En als iemand niks wil hebben krijgt hij een Texelse NX, een eilanddrankje met een vleugje amandel. Proost!

Catering op een eiland

Op een eiland als Texel gaan zaken anders dan ‘aan de overkant’ (zoals de Texelaars de vaste wal noemen). En dat komt niet persé door de hierboven genoemde Texelse borrels… Een eiland is informeler, minder strak en ongedwongen. Onze programma’s, inclusief de catering op Texel, stralen dat gevoel subtiel uit. Overigens wel degelijk met grote aandacht voor de kwaliteit en met gebruikmaking van eilander producten.

Onderdeel van het programma

Wat is er leuker dan een verrassingslunch op een mooie plek in het bos als onderdeel van een fietstocht? Onze catering op Texel zorgt ter plekke voor een heerlijk lunchbuffet met een variëteit aan lekkernijen Wat dacht u van vers gerookte makreel met een eilander borrel? Geserveerd op een nautische locatie aan de haven en begeleid door sterke verhalen. Maar voor een overheerlijke barbecue, aan het strand, zorgt onze catering op Texel uiteraard ook!

Input

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. De creativiteit, flexibiliteit en mogelijkheden van onze catering op Texel zijn groot. Heeft u wensen en ideeën? Geef ze aan ons door! Wij laten ons graag inspireren door onze klanten en partners! Neem contact met ons op!