Tiada en Roelof Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Activiteiten op Texel » Solextocht op Texel

Solextocht Texel

Solextocht op Texel: stapt u ook op?

Solextocht op Texel.

Origineel en hilarisch


Solextocht op Texel.

Solextocht op Texel is het fietsen voorbij. Eigenlijk heten ze Vélosolex maar in Nederland is de naam afgekort tot Solex. Een slim rijwiel met hulpmotor, geproduceerd tussen 1946 en 1988. Een unieke manier voor uw vervoer op Texel. Lekker tuftuffen over het eiland. Nooit tegenwind en veel lol. Een originele manier om Texel te ontdekken.

Solextocht op Texel, laat de wind maar blazen.

Wind tegen, wind mee. Het deert u niet meer. Met een Solex komt u overal. En iedereen kan het, na een beetje instructie. De Solexen zijn namelijk voorzien van draaigas waardoor iedereen, met of zonder ervaring, zo wegrijdt op deze fiets met hulpmotor.

Starten maar!

De Solexen rijden op de milieuvriendelijke Aspen- benzine. Deze Alkylaatbenzine heeft niet de penetrante rook- en tweetaktlucht. We beschikken zelfs over een Tandem-Solex! Solexen kunnen als programma-onderdeel worden ingepast of als vervoermiddel fungeren. Aan u de keus! Solextocht op Texel: stapt u ook op?

Let op! Solextocht is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op Texel dan staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180