Personeelsuitje Texel

Ook een personeelsuitje op Texel?

Je waardeert je medewerkers en organiseert daarom jaarlijks een personeelsuitje. Kom deze keer voor je personeelsuitje naar Texel! WadEvents organiseert het tot in de puntjes. Maatwerk, eilandgevoel, informeel en totaalorganisatie. Wij kennen Texel en zijn daardoor de aangewezen partner voor ieder personeelsuitje op Texel. Tot in de puntjes verzorgd. Van bootreis tot lunch, van activiteiten tot fietstocht en van begeleiding tot slechtweer-scenario. WadEvents regelt het perfecte personeelsuitje op Texel.

  • Personeelsuitje Texel? Ontvang binnen 48 uur geheel vrijblijvend offerte op maat.
  • Complete, duidelijke offertes met alle relevante informatie.
  • One stop shopping. Wij regelen alles: vervoer, verblijf, catering, programma en begeleiding.
  • WadEvents is dé specialist voor ieder personeelsuitje op Texel.

Wij gaan tot het uiterste om jullie personeelsuitje op Texel onvergetelijk te maken!

WadEvents Texel. De specialist voor je personeelsuitje op Texel. Maatwerk voor groepen van 10 tot 1.000 personen. Ook een zakelijke event, incentive of personeelsuitje op Texel of één van de andere Waddeneilanden organiseren? WadEvents regelt het!

Personeelsuitje Texel: even echt weg

Texel is beter bereikbaar dan je denkt. Je neemt de boot in Den Helder en 20 minuten later begint je personeelsuitje op Texel. Texel is natuur en genieten. Texel is ontspanning en laat je de dagelijkse sleur vergeten. Texel laat je anders tegen het leven aankijken. Van Texel ga je houden. Dus: voor je volgende personeelsuitje kom je naar Texel!

Texel, een eiland om op terug te komen

WadEvents is Texel-expert. Onze mensen kennen Texel als hun broekzak. Daarom weten wij altijd de juiste keuzes te maken voor jullie personeelsuitje op Texel. Passend bij jullie wensen en mogelijkheden. Verrassend, afwisselend, vol eilandgevoel en tot in de puntjes verzorgd. Dat geldt ook voor jullie personeelsuitje op Texel! Maken we een afspraak om jullie personeelsuitje op Texel te ontwerpen?

Vrijblijvend contact opnemen

Personeelsuitje Texel? Een greep uit de bedrijven waarmee wij hebben mogen samenwerken...

Contactgegevens

WadEvents Texel is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Ceresstraat 5
8881 EA West-Terschelling (NL)