Personeelsuitje Ameland

Uw personeelsuitje op Ameland organiseren?

Voor ons is het een uitdaging om de wensen van uw bedrijf om te zetten in een passend arrangement of een perfect op maat gemaakt programma voor uw personeelsuitje op Ameland. Wij organiseren zowel low budget als spraakmakende personeelsuitje die in het hogere segment vallen. Wij doen dit van 10 tot 1000 personen.

  • Personeelsuitje Ameland? Ontvang binnen 48 uur geheel vrijblijvend uw offerte op maat.
  • Wij werken volgens een transparante werkmethode.
  • U heeft bij ons alles onder 1 dak; Vervoer, verblijf, catering, activiteiten en inhoud.
  • WadEvents staat al jaren bekend om de uiterst verzorgde programma’s op Ameland op maat.

Er is niks dat ons te ver gaat om uw personeelsuitje op Ameland tot een waar succes te maken!

WadEvents Ameland; Wij verzorgen uw personeelsuitje Ameland volledig op maat voor groepen van 10 tot 1.000 personen. Uw zakelijk event op een van de waddeneilanden organiseren? Ontdek Ameland!

Personeelsuitje Ameland: Beleef het ongekende eilandgevoel

Bent u voornemende om een personeelsuitje op Ameland te organiseren? Dan zit u bij ons goed. Wij faciliteren personeelsuitjes in verschillende soorten en maten. We verzorgen onder meer uitstapjes met daarin typisch Amelander aspecten om dit mooie waddeneiland te ontdekken. uw bedrijfsuitje kan actief, spannend, sportief exclusief of creatief zijn. Op Ameland hebben we ook specifieke activiteiten zoals, blokarten op het strand, vliegeren, beachgolf, boerengolf, GPS tocht en nog veel meer…

Stel samen met ons uw personeelsuitje Ameland samen

De rust, de ruimte, het gevoel even helemaal weg te zijn en afstand nemen van uw dagelijkse leven… Wij faciliteren graag uw personeelsuitje op het prachtige eiland Ameland. Dit doen wij uitsluitend op maat en altijd in overleg.

Meer weten over een personeelsuitjes op Ameland?

Wilt u een leuk, gezellig en onvergetelijk personeelsuitje Ameland organiseren? Wij maken graag kennis met u! Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vrijblijvend contact opnemen

Personeelsuitje Texel? Een greep uit de bedrijven waarmee wij hebben mogen samenwerken...

Contactgegevens

WadEvents Texel is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Ceresstraat 5
8881 EA West-Terschelling (NL)