Hoe gaan wij te werk?

Onze werkwijze bij projecten op Texel is duidelijk, transparant en doelgericht. Ons stappenplan:

Stap 1 – Inventarisatie

Onze werkwijze is erop gericht om binnen 24 uur na ontvangst van uw aanvraag contact met u op te nemen. Wij vragen u “de hemd van het lijf”: over uw doelstelling, uw bedrijf, de medewerkers, specifieke wensen, wat u in het verleden heeft gedaan, een budgetindicatie en allerlei andere relevante zaken.

Stap 2 – Voorstel

U ontvangt een eerste voorstel. De informatie die we in stap één hebben vergaard is daar zoveel mogelijk in verwerkt. In onze werkwijze zien we dit voorstel als eerste praatstuk.

Stap 3 – Finetunen

Onze werkwijze kenmerkt zich door maatwerk. U geeft aan waar we de juiste snaar hebben geraakt en wat er eventueel aangepast moet worden. Wij komen hiervoor graag naar u toe, maar u bent natuurlijk ook welkom bij ons.

Stap 4 – Projectvoorbereiding

Het programma voldoet aan u wensen, u bent akkoord. De “papierwinkel” (bevestiging etc.) is geregeld. Wij gaan aan de slag! Onze projectbegeleiding (die ook tijdens de uitvoering aanwezig is) neemt contact met u op. Alle details worden afgestemd: zijn er dieetwensen, zijn er mensen bij die slecht ter been zijn, groepsleden die later komen of eerder vertrekken en alle andere aspecten die wij als professionals voor u regelen.

Stap 5 – Uitvoering

U komt naar Texel. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, dat calamiteiten worden opgelost, last-minute-aanpassingen worden verwerkt en eventuele slecht-weer-scenario’s worden voorbereid. Wij kennen Texel en in onze werkwijze moet ook uw eigen eilandverblijf onvergetelijk en ontspannen worden. Geen stress, geen georganiseer. Dat mag u aan ons overlaten!

Contactgegevens

WadEvents Texel is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Ceresstraat 5
8881 EA West-Terschelling (NL)