Incentive Texel

Jullie incentive op Texel?

Je medewerkers verdienen het. Ze hebben de targets gehaald. Een prima aanleiding om je incentive op Texel te houden. WadEvents regelt het perfect. Maatwerk, eilandgevoel, informeel en totaalorganisatie. Wij kennen Texel en zijn daardoor de aangewezen partner voor ieder incentive op Texel. Tot in de puntjes verzorgd. Van reis tot diner, van activiteitenprogramma tot natuurexcursie en van begeleiding tot draaiboek. WadEvents regelt het want jullie incentive op Texel moet onvergetelijk zijn.

  • Incentive Texel? Ontvang binnen 48 uur geheel vrijblijvend jouw offerte op maat.
  • Complete, duidelijke offertes met alle relevante informatie.
  • One stop shopping. Wij regelen alles: vervoer, verblijf, catering, programma en begeleiding.
  • WadEvents is dé specialist voor ieder incentives op Texel.

Wij gaan tot het uiterste om jullie incentive op Texel onvergetelijk te maken!

Wadevents Texel. De specialist voor een incentive op Texel. Maatwerk voor groepen van 10 tot 1.000 personen. Ook een zakelijke event, incentive of personeelsuitje op Texel of één van de andere Waddeneilanden organiseren? WadEvents regelt het!

Incentive Texel: omdat je personeel het verdient

Texel is synoniem voor ontspanning en laat je de dagelijkse sleur vergeten. Texel laat je anders tegen het leven aankijken. Van Texel ga je houden. Texel is de perfecte locatie voor een incentive. Compact, de natuur is overal en de eilandsfeer is informeel. En Texel is beter bereikbaar dan je denkt. Je vaart in 20 minuten over en je incentive op Texel kan beginnen! Kom voor je volgende incentive naar Texel!

Texel, waar de natuur overal aanwezig is

Texel inspireert ons om ieder incentive onvergetelijk te maken. Want WadEvents is de Texel-expert. Wij kennen Texel als onze broekzak. Daarom weten wij altijd de juiste keuzes te maken voor jullie incentive op Texel. Passend bij jullie wensen en mogelijkheden. Verrassend, afwisselend, vol eilandgevoel en tot in de puntjes verzorgd. Mogen wij jullie een vrijblijvende offerte sturen voor een incentive op Texel?

Vrijblijvend contact opnemen

Bedrijfsuitje Texel? Een greep uit de bedrijven waarmee wij hebben mogen samenwerken...

Contactgegevens

WadEvents Texel is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Ceresstraat 5
8881 EA West-Terschelling (NL)