Groepsuitje Texel

Texel is uitermate geschikt voor een groepsuitje

Je wilt een groepsuitje op Texel organiseren want je team heeft het verdiend. Je zoekt een professionele partner om dit te regelen. Wij zijn Wadevents: de specialist voor je groepsuitje op Texel. Maatwerk, eilandgevoel, informeel en totaalorganisatie. Omdat we Texel kennen maken wij altijd de juiste keuzes voor jullie groepsuitje op Texel. Voor groepen van 10 tot 1000 personen. Van boottransfer tot barbecue, van strandprogramma tot solexrit en van begeleiding tot slechtweer-scenario. Wadevents regelt het. Maak ook jouw groepsuitje op Texel onvergetelijk.

Waarom uw groepsuitje Texel door WadEvents laten organiseren?

  • Groepsuitje Texel? Ontvang binnen 48 uur geheel vrijblijvend offerte op maat.
  • Complete, duidelijke offertes met alle relevante informatie.
  • One stop shopping. Wij regelen alles: vervoer, verblijf, catering, programma en begeleiding.
  • WadEvents is dé specialist voor ieder groepsuitje op Texel.

Wij gaan tot het uiterste om jullie groepsuitje op Texel onvergetelijk te maken!

WadEvents Texel. De specialist voor je groepsuitje op Texel. Maatwerk voor groepen van 10 tot 1.000 personen. Ook een zakelijk event, incentive of groepsuitje op Texel of één van de andere Waddeneilanden organiseren? WadEvents regelt het! Tot in de puntjes!

Groepsuitje Texel: omdat het altijd beter kan

Texel is natuur en genieten. Texel is ontspanning en laat je de dagelijkse sleur vergeten. Texel laat je anders tegen het leven aankijken. Van Texel ga je houden. Texel: zo ver weg, maar toch zo dichtbij. Want Texel is beter bereikbaar dan je denkt. Je bent zo op de locatie van jouw groepsuitje want Texel ligt slechts 20 minuten varen van Den Helder. Dus: vaar voor je volgende groepsuitje naar Texel!

Texel, wát een eiland

Wij, van WadEvents Texel, zijn blij dat we actief zijn op dit prachtige eiland. Met 5.300 hectare natuurgebied, 30 kilometer strand, 250 kilometer wandelpad en 140 kilometer fietspad combineert Texel compactheid met natuurbeleving. Texel inspireert ons om mooie groepsuitjes (op maat) te maken. Mogen wij jullie een vrijblijvende offerte sturen voor een groepsuitje op Texel?

Vrijblijvend contact opnemen

Groepsuitje Texel? Een greep uit de bedrijven waarmee wij hebben mogen samenwerken...

Contactgegevens

WadEvents Texel is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Ceresstraat 5
8881 EA West-Terschelling (NL)