Evenement op maat

WadEvents Texel, úw event-organisator

Ieder bedrijf en iedere organisatie heeft andere wensen. WadEvents Texel maakt daarom úw evenement op maat. De reis, het verblijf, het programma en de catering: bij een evenement op maat van WadEvents Texel verwerken wij uw briefing en wensen tot in ieder detail in het programma.

Een evenement op maat op Texel

Ieder evenement op maat van WadEvents Texel heeft een ander doel, gebaseerd op de wensen van onze klanten. De ene keer gaat het om teambuilding of het combineren van bedrijfsculturen. In een ander geval heeft een evenement op maat het doel om uw medewerkers úw waardering te tonen; een incentive. Ons maakt het niet uit: WadEvents Texel maakt maatwerk! Uw doel is onze uitdaging!

Details

Het succes van een evenement op maat zit ’m in de details. Juist daarin onderscheidt WadEvents Texel zich. Van de bootreis naar Texel tot het type catering. Van het (strand-)programma tot de keuze van de logiesaccommodatie en van het slechtweerscenario tot het vervoer op het eiland. Verassend, onderscheidend, punctueel geregeld.

Briefing

Voor de invulling van een evenement op maat is een duidelijke briefing en onderlinge afstemming van belang. De werkwijze van WadEvents Texel is er bij uitstek op gericht om uw evenement op maat aan úw wensen te laten voldoen. Door onze ruime ervaring en onze eilandkennis zijn wij in staat om ervoor te zorgen dat de vooraf geformuleerde doelen worden bereikt.

Van plan naar uitvoering op Texel

Mooie woorden allemaal. Wij willen echter graag de daad bij het woord voegen. Bent u benieuwd hoe wij op basis van uw wensenpatroon uw evenement op maat vormgeven? Neem dan contact met WadEvents Texel. Want wij zijn dé Waddenpartner voor steeds meer bedrijven. Welkom!

Contactgegevens

WadEvents Texel is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Ceresstraat 5
8881 EA West-Terschelling (NL)