Solextocht op Texel

Solextocht op Texel. Origineel en hilarisch

Solextocht op Texel is het fietsen voorbij. Eigenlijk heten ze Vélosolex maar in Nederland is de naam afgekort tot Solex. Een slim rijwiel met hulpmotor, geproduceerd tussen 1946 en 1988. Een unieke manier voor uw vervoer op Texel. Lekker tuftuffen over het eiland. Nooit tegenwind en veel lol. Een originele manier om Texel te ontdekken.

Solextocht op Texel, laat de wind maar blazen.

Wind tegen, wind mee. Het deert u niet meer. Met een Solex komt u overal. En iedereen kan het, na een beetje instructie. De Solexen zijn namelijk voorzien van draaigas waardoor iedereen, met of zonder ervaring, zo wegrijdt op deze fiets met hulpmotor.

Starten maar!

De Solexen rijden op de milieuvriendelijke Aspen- benzine. Deze Alkylaatbenzine heeft niet de penetrante rook- en tweetaktlucht. We beschikken zelfs over een Tandem-Solex! Solexen kunnen als programma-onderdeel worden ingepast of als vervoermiddel fungeren. Aan u de keus! Solextocht op Texel: stapt u ook op?

Contactgegevens

WadEvents Texel is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Ceresstraat 5
8881 EA West-Terschelling (NL)