Golfclinic op Texel

Golfclinic op Texel. Golf in de prachtige Texelse natuur

Een golfclinic op Texel: gezellig en geïnspireerd kennismaken met de golfsport. Een Pro (golfinstructeur) leert u de basistechnieken van het golfen, waarna u op de (overdekte) driving range kunt oefenen. Aansluitend maakt u een ronde over de Par 3 oefenbaan. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden.

Golfclinic op Texel op golfbaan ‘De Texelse’

Een golfclinic op Texel wordt gegeven op de prachtige golfbaan ‘De Texelse’. Gelegen aan de noordzijde van Texel is het een bijzondere golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. Geïnspireerd door de fameuze Engelse golfbanen: de zogenaamde ‘links courses’. De geoefende golfer kan zijn hart ophalen op de 18 holes Par 72-baan met uitdagende hindernissen. Voor beginnende golfers zijn er vele mogelijkheden waaronder een deels overkapte driving range.

Een birdie tijdens uw uitje op Texel?

Maak kennis met golftermen en de sfeer van deze unieke sport tijdens een golfclinic op Texel. Gebruik de chipping green, kijk uit voor een hook of een slice, vergeet de tee niet mee te nemen, oefen uw swing of scoor een bogey. Golf: een unieke sport die u prachtig op Texel kunt beoefenen. Wanneer maakt u een ‘hole in one’?

Contactgegevens

WadEvents Texel is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Ceresstraat 5
8881 EA West-Terschelling (NL)