Beachgolf op Texel

Beachgolf op Texel. Waar strand en golf elkaar ontmoeten

Beachgolf op Texel. De sport die de charmes van het eiland en het relaxte karakter van golf met elkaar verbindt.

Beachgolf-parcours Texel

Welkom op het meest natuurlijke beachgolf-parcours van Nederland: Texel! Golf is één van de snelst groeiende sporten in Nederland. Behalve op de prachtige Texel golfbaan kan de strandvariatie, beachgolf, uitermate goed beoefend worden op het strand van Texel.

Mogelijkheden van beachgolf op Texel

De course wordt “gestoken” op basis van de weers- en terreinomstandigheden. Tijdsduur en invulling zijn afhankelijk van het programma op Texel. Wilt u individueel beachgolf spelen of met een team aan de slag? Op Texel kan het allemaal bij WadEvents, wij maken maatwerk!

Instructie en invulling

Wanneer u voor beachgolf op Texel kiest, gaat u na een gedegen instructie aan de slag. De techniek van het beachgolf; afslaan, putten en de andere aspecten die bij golf komen kijken worden u bijgebracht. Na de beachgolf-instructie slaat u uw eerste ballen vanaf de afslagmat het strand van Texel op! Beachgolf op Texel: een leuke sport die geschikt is voor iedere leeftijd en conditie. En: wie de ballen gaat rapen zien we dan wel weer! Slaat u een balletje mee?

Contactgegevens

WadEvents Texel is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Ceresstraat 5
8881 EA West-Terschelling (NL)